Zwaardboot 2-mans

Laser vago 2-mans

Hou je van snelheid, teamwork, en techniek? Heb je al wat zeilervaring en ben je toe aan wat meer actie? Dan is het leuk om deze zomer over te stappen op onze snelste boot: de Laser Vago.

De Laser Vago is een tweemans zwaardboot met spinnaker en trapeze, waarin je écht kan leren racen. Bovendien vaar je gezellig met z’n tweeën, waarbij je goed op elkaar raakt ingespeeld.

We houden de groepjes lekker klein zodat we je alle aandacht kunnen geven en goed overzicht kunnen houden, want de Laser Vago gaat snel!

Een week Vago-zeilen betekent een intensieve week vol actie, teamwork en verzuurde armen. Natuurlijk sluit je de week af met een overzicht van je vorderingen, en ga je moe maar voldaan naar huis!

Om deze cursus met plezier te kunnen volgen is wel enige zeilervaring noodzakelijk (CWO-2 zwaardboot 1-mans, Kielboot of een vergelijkbaar niveau) en moet je minstens 15 jaar zijn.

De Laser Vago

Eten & drinken

Accommodatie

Andere cursussen

Optimist

Jeugdzeilen 1-mans

Laser pico 2-mans

JEUGDZEILEN 2-MANS

Laser pico 1-mans

Zwaardboot 1-mans

Laerling

Jeugdkielboot

Rs tera

Jeugdzeilen 1-mans (gevorderden)

Starboard & severne

Windsurfen

Valk

Kielboot

Laser radiaal 1-mans

Voor gevorderden

Vanaf €70,00 pp

Privéles jeugd

Geweldige zeilvakantie

Mijn dochter is verschillende jaren bij Neptunus geweest en heeft er telkens weer volop van genoten. Een week met volop zeilen, leuke activiteiten en ook een deel meer serieus met theori. Ze hebben goed onderhouden boten en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het is een groot feest voor een echte waterrat.
- Noorwegen

Top vakantie.

Alleen maar goede verhalen gehoord
- Elburg

Beste kamp dat ik ooit heb gehad

Beste kamp ooit
- Driehuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vette zomerweken en kom dr al jaren
- Zeist

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat hebben wij genoten van de privecursus zeilen (1 dag)... We hebben met onze twee kinderen (9 en 8 jaar) veel geleerd en hebben het erg gezellig gehad. Ines, de zeilinstructeur, was echt geweldig, goede uitleg en super gezellig met de kinderen! Bedankt voor een mooie herinnering!
- Druten
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Hulp nodig bij het kiezen?

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂