Op zoek naar de Zeilschool in Friesland?

Voor dé zeilervaring ga je naar Zeilschool Neptunus

Zeilschool Neptunus voor dé zeilervaring

Zeilschool Neptunus is dé Zeilschool van Friesland. Onze zeilschool in Friesland is omringd door water, in het hart van het Friese Merengebied op toch maar een uurtje vanaf Amsterdam. We hebben een privémeer op ons eigen terrein dat onder andere gebruikt wordt om de eerste slagen als zeiler te leren. Op ons privé meertje maak jij je eerste meters op het water, van jong tot oud.

Maar de ruimte rondom Zeilschool Neptunus is groter. Als we zin hebben varen we zo door naar Woudsend, Langweer, Lemmer of Sneek. Heel Friesland is te bezeilen vanaf zeilschool Neptunus.

Wist je dat de zeilschool gevestigd is in een verbouwde kerk?! Een super sfeervolle accommodatie! Hebben we een zeilkamp, dan slapen we beneden en boven eten we met zijn allen of kletsen we na over de zeildag. De kerk heeft een huiselijke sfeer, kortom een plek waar iedereen zich thuis voelt! 

Ruim 50 jaar een begrip

Zeilschool Neptunus bestaat al ruim 50 jaar. En is een begrip in de wijde omgeving. Ieder jaar keren er ook weer vele bekenden terug naar ons voor een heerlijke zeilles óf zeilkamp. Van jong tot oud. Samen met vele instructeurs zijn we het hele jaar in de voorbereiding om van de zomer weer mooie herinneringen te maken. Wij beginnen al vrij snel na de zomer met het opleiden van instructeurs. En tevens pakken we dan weer het onderhoud aan van onze locatie.

Meer weten over de mensen die werkzaam zijn bij zeilschool Neptunus? Wij stellen ze aan je voor.

Test boat
kinderen Friesland
Waarom Zeilschool Neptunus?

Zeilschool Neptunus. Veiligheid voorop.

Ga je op zeilles, een cursus of kies je voor een zeilkamp? Bij zeilschool Neptunus leer jij of je kind alles over zeilen, maar ook wat nodig is om goed te kunnen zeilen op het water. Je leert de belangrijkste termen, de onderdelen van een boot, de communicatie op het water en nog veel meer.

Vanzelfsprekend vinden wij veiligheid een belangrijk thema. Op de wal, op het water, maar ook tijdens een zeilkamp of cursus. We kunnen ons voorstellen dat het best lastig kan zijn om je kinderen deel te laten nemen aan een kamp waar jij niet bent. Daarom vinden wij het belangrijk dat jullie als ouders weten wat we allemaal doen. Op deze manier weten wij zeker dat het makkelijker wordt om jullie kinderen met een gerust hart aan ons toe te vertrouwen.

Op zoek naar een onvergetelijke omgeving aan het water?

Voor groepsaccommodatie, schoolreisje of bootverhuur in Friesland?

Unieke groepsaccommodatie in Friesland

Ben jij op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Friesland? Dicht bij het water? Waar het heerlijk vertoeven is voor jong én oud?

Dan ben je bij Zeilschool Neptunus aan het juiste adres. Met drie verschillende accommodaties hoef jij je geen zorgen te maken om de grootte van jouw groep. Voor grote groepen is er De Kerk, inclusief een bar voor een mooi feest. Daarnaast is er Het Huis dat met zijn gezellige woonkamer geschikt is voor families en groepen met kinderen. Liever nog wat huiselijker en veel buiten? Dan is Het Dorpshuis dat direct aan het water staat iets voor jullie als groepsaccommodatie in Friesland.

Behalve onze accommodaties is ook de locatie van onze groepsaccommodatie uniek. Idskenhuizen ligt te midden van de Friese Meren. Stilzitten is daarom nergens voor nodig: wij helpen je graag om tijdens jullie verblijf een aantal leuke activiteiten te organiseren. Zo kan je bij ons zeilen, sloepvaren en fietsen en maak je actief kennis met Friesland.

#neptunus nieuws

Geweldige zeilvakantie

Mijn dochter is verschillende jaren bij Neptunus geweest en heeft er telkens weer volop van genoten. Een week met volop zeilen, leuke activiteiten en ook een deel meer serieus met theori. Ze hebben goed onderhouden boten en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het is een groot feest voor een echte waterrat.
- Noorwegen

Top vakantie.

Alleen maar goede verhalen gehoord
- Elburg

Beste kamp dat ik ooit heb gehad

Beste kamp ooit
- Driehuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vette zomerweken en kom dr al jaren
- Zeist

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat hebben wij genoten van de privecursus zeilen (1 dag)... We hebben met onze twee kinderen (9 en 8 jaar) veel geleerd en hebben het erg gezellig gehad. Ines, de zeilinstructeur, was echt geweldig, goede uitleg en super gezellig met de kinderen! Bedankt voor een mooie herinnering!
- Druten
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Boek nu een zeilles bij zeilschool Neptunus

Zeilschool Friesland voor een onvergetelijke zeilervaring!

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂