Zomerkamp in Friesland

De Kerk

Het hoofdgebouw van de zeilschool is deze verbouwde kerk. Er zit een verdieping in, waardoor we beneden de slaapkamers hebben, en boven een grote gezellige ruimte om te eten.

68 bedden
11 slaapkamers
grote professionele keuken
gezamenlijke eetzaal

Het Huis

Dit is waar je soms theorieles krijgt, maar ook waar de instructeurs 's avonds hun lesvoorbereidingen maken. Het Huis ligt aan een binnenplaats waar je 's ochtends je wetsuit en zwemvesten krijgt.

Instructeursverblijf
theorie-ruimte
aan binnenplaats

Het Dorpshuis

Aan de binnenplaats ligt ook Het Dorpshuis. Hier zijn nog eens twee grote slaapkamers, waar meestal de oudere cursisten slapen.

22 bedden
2 slaapkamers
voor oudere cursisten

Neptunus is één van de grootste zeilscholen van Friesland. We zijn omringd door water in het hart van het Friese Merengebied op toch maar een uurtje van Amsterdam.

We hebben een privémeertje. En als we zin hebben varen we zo door naar Woudsend, Langweer, Lemmer of Sneek. Heel Friesland is te bezeilen vanaf Neptunus!

Neptunus is gevestigd in een verbouwde kerk. Een super sfeervolle accommodatie! We slapen beneden, en boven eten we met z'n allen.


 

SPREEKBEURT TONNETJE

Wil jij je spreekbeurt over zeilen houden?

Lijkt het jou leuk om je spreekbeurt over zeilen te doen? Dat kan! We hebben een 'spreekbeurt-tonnetje' met daarin allemaal attributen om een leuke spreekbeurt te houden. Het spreekbeurt-tonnetje is helemaal GRATIS! Wij sturen 'm kosteloos naar je op, als jij er voor zorgt dat het tonnetje binnen twee weken weer bij ons terug is. De verzendkosten terug zijn wel voor je eigen rekening.

voor Optimisten
knopen-touwtjes
sticker voor je hele klas
optimist-bouwpakket
gratis verzending


 

Méér dan een zeilschool
GROEPEN
BOOTHUUR
SCHOLEN

Neptunus is meer dan een zeilschool. De accommodaties zijn te huur voor families of vriendengroepen en we organiseren schoolkampen. Ook verhuren we de boten en organiseren we bedrijfsevents