Kom je er niet uit? We helpen je graag. Bel of mail ons even, dan overleggen we wat je het beste kunt kiezen!
Natuurlijk mag je naar huis bellen! Als je zelf geen telefoon hebt kun je bij ons op kantoor bellen. Wij hebben ook het telefoonnummer van je ouders.
De meeste kinderen nemen wat zakgeld mee om bijvoorbeeld wat lekkers voor zichzelf te kopen, of een souvenirtje voor thuis. Wij adviseren de volgende bedragen: 8 - 12 jaar: max. €20,00 13-15 jaar: max. €30,00 15 - 18 jaar: max. €40,00
Dit kun je aangeven op je inschrijfformulier. Als je dit vergeten bent kun je ons altijd even bellen of mailen. Als jullie even oud zijn is dit geen probleem. Als jullie veel in leeftijd schelen wordt dit lastiger, i.v.m. de bedtijden. Jongens en meiden slapen op aparte kamers. We doen altijd ons best om verzoekjes in te willigen.
Jazeker, er zijn altijd een heleboel kinderen die alleen komen. Omdat je met meerdere kinderen van jouw leeftijd op een kamer slaapt, leer je ook zo nieuwe vrienden kennen.
Ja, de zeilkampen van Neptunus zijn vanaf 7 jaar. Als je jonger bent en toch graag op kamp wil kun je het beste even contact opnemen.
Er is wifi op de zeilschool, maar we kiezen ervoor om de code niet aan de kinderen te geven. We hebben een super leuk en druk programma, en we merken dat er daardoor amper tijd is om met je telefoon bezig te zijn.
We werken bij Neptunus met het CWO-systeem. Voor meer informatie over de verschillende diploma's kun je kijken op www.cwo.nl
* Natuurlijk neem je genoeg schone kleren en handdoeken voor een week mee. Verder is het handig om een extra warme trui mee te nemen, bijvoorbeeld voor 's middags na het zeilen. Ook een zeiljas als je die hebt, of een regenpak. * Je bed is gedekt met een matras met hoeslaken en kussen. Zelf moet je nog je deken of slaapzak en een kussensloop meenemen. Je kunt ook een dekbedset bij ons huren. * Omdat je de hele dag op het water bent adviseren we je voldoende zonnebrand en een petje mee te nemen. * Om te voorkomen dat je je pijn doet, lopen we op de zeilschool niet op blote voeten. Neem dus slippers mee. * Verder adviseren we per sectie: - Valk & Laerling: Laarzen en regenpak of zeilpak - Zwaardboot & Optimist: zwemkleding, waterschoentjes of surfschoentjes en een korte broek voor óver je pak