Kielboot

Valk

Wil je samenwerken in de grootste zeilboot die we hebben en daarmee lange tochten maken door nauwe slootjes en over grote meren? Dan moet je de Valk hebben! In de Valk zit je gezellig met z’n vieren samen met instructeur aan boord. We kiezen je zeilmaatjes altijd heel zorgvuldig uit, met dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau.

Vanwege de kiel die onder de boot hangt is de Valk heel erg stabiel, en kan daarom super schuin gaan zonder om te slaan. Dit lijkt eerst misschien een beetje spannend, maar al snel ga je flink hangen omdat je merkt dat de boot dan nog sneller gaat! Je instructeur zit de hele week bij je aan boord, dus je kunt alles aan hem of haar vragen.

Op zaterdag is de gezellige zeilweek helaas al weer afgelopen. Je krijgt van je instructeur een vorderingenstaat of diploma mee naar huis. Hierop staat precies wat je deze week allemaal geleerd hebt. Het is nu moeilijk voor te stellen dat je aan het begin van de week nog geen idee had wat een hogerwal was!

De Valk

Eten & drinken

Accommodatie

Andere cursussen

Optimist

Jeugdzeilen 1-mans

Laser pico 2-mans

JEUGDZEILEN 2-MANS

Laser pico 1-mans

Zwaardboot 1-mans

Laerling

Jeugdkielboot

Rs tera

Jeugdzeilen 1-mans (gevorderden)

Laser vago 2-mans

Zwaardboot 2-mans

Starboard & severne

Windsurfen

Laser radiaal 1-mans

Voor gevorderden

Vanaf €70,00 pp

Privéles jeugd

Geweldige zeilvakantie

Mijn dochter is verschillende jaren bij Neptunus geweest en heeft er telkens weer volop van genoten. Een week met volop zeilen, leuke activiteiten en ook een deel meer serieus met theori. Ze hebben goed onderhouden boten en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het is een groot feest voor een echte waterrat.
- Noorwegen

Top vakantie.

Alleen maar goede verhalen gehoord
- Elburg

Beste kamp dat ik ooit heb gehad

Beste kamp ooit
- Driehuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vette zomerweken en kom dr al jaren
- Zeist

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat hebben wij genoten van de privecursus zeilen (1 dag)... We hebben met onze twee kinderen (9 en 8 jaar) veel geleerd en hebben het erg gezellig gehad. Ines, de zeilinstructeur, was echt geweldig, goede uitleg en super gezellig met de kinderen! Bedankt voor een mooie herinnering!
- Druten
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Hulp nodig bij het kiezen?

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂