Jeugdkielboot

Laerling

Zelfstandig maar wel met z’n tweeën zeilen is mogelijk in onze nieuwste aanwinst: de Laerling. Na de Optimist is de Laerling als kleine broertje van de Valk een gave boot om te leren zeilen. Bovendien voelt de Laerling heel veilig en stabiel. Je slaat niet om, hebt een maatje aan boord en vaart op het ondiepe Idskenhuistermeer. Omdat je er ook met een spinaker in kan varen is er genoeg uitdaging.

Samen met je maatje verdeel je de taken: de een aan je fok, de ander aan het grootzeil en het roer. De instructeur begeleidt je de hele week vanuit de motorboot. Voor je het weet maak je zonder moeite een overstag, weet je wat ‘fok bak’ betekent en aan het einde van de week vaar je helemaal zelf een dagtocht. Door middel van toffe opdrachten en spelletjes leer je zo snel mogelijk zelfstandig zeilen.

Je instructeur heeft elke avond een interessante theorieles voorbereid. Dit is altijd heel gezellig. Hij of zij leert je knopen, de verschillende zeilstanden en onderdelen van de boot. We sluiten de dag af met een leuk avondspel.

Laerling

Een stabiele jeugdkielboot die je met z’n tweeën vaart!

Eten & drinken

Elke dag wordt er gevarieerd en vers gekookt in onze professionele keuken

Accommodatie

De zeilschool heeft vier accommodaties waaronder een verbouwde kerk

Andere cursussen

Optimist

Jeugdzeilen 1-mans

Laser pico 2-mans

Jeugdzeilen 2-mans

Laser pico 1-mans

Zwaardboot 1-mans

Rs tera

Jeugdzeilen 1-mans (gevorderden)

Laser vago 2-mans

Zwaardboot 2-mans

Starboard & severne

Windsurfen

Valk

Kielboot

Laser radiaal 1-mans

Voor gevorderden

Vanaf €70,00 pp

Privéles jeugd

Geweldige zeilvakantie

Mijn dochter is verschillende jaren bij Neptunus geweest en heeft er telkens weer volop van genoten. Een week met volop zeilen, leuke activiteiten en ook een deel meer serieus met theori. Ze hebben goed onderhouden boten en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het is een groot feest voor een echte waterrat.
- Noorwegen

Top vakantie.

Alleen maar goede verhalen gehoord
- Elburg

Beste kamp dat ik ooit heb gehad

Beste kamp ooit
- Driehuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vette zomerweken en kom dr al jaren
- Zeist

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat hebben wij genoten van de privecursus zeilen (1 dag)... We hebben met onze twee kinderen (9 en 8 jaar) veel geleerd en hebben het erg gezellig gehad. Ines, de zeilinstructeur, was echt geweldig, goede uitleg en super gezellig met de kinderen! Bedankt voor een mooie herinnering!
- Druten
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Hulp nodig bij het kiezen?

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂