Windsurfen

Starboard & severne

Hangloose! Of je nu voor het eerst op een plank staat of al een gevorderde surfer bent; om goed te leren surfen moet je bij Neptunus zijn! Op ons ‘privémeertje’ kun je perfect de beach start oefenen, leer je gijpen, overstag gaan en planeren. Er komt hier verder bijna geen verkeer en het is lekker ondiep zodat je makkelijk op je plank klimt, én kan staan als je eraf valt. Voor wat meer actie en hardere wind varen we door naar het grotere Koevordermeer.

Van je eigen instructeur leer je de fijne kneepjes van de surfsport. Op de plank en met het zeil van je keuze! Onze surfschool beschikt over het nieuwste surfmateriaal waaronder Starboard Rio’s voor beginners en snelle kleinere plankjes voor de gevorderden. Qua zeilen hebben we voor ieder wat wils, van 3.1 – 6.5.

Vermoeid van de intensieve week surfen krijg je op zaterdag je vorderingenstaat of CWO-diploma. Hierop staat alles wat je deze week geleerd hebt. Je kunt je nu bijna niet meer voorstellen dat je zondag nog zo wiebelig op de plank stond!

sailing boat ZSN

Windsurfen

chef

Eten & drinken

sleeping

Accommodatie

Test boat
IMG 9763 scaled

Andere cursussen

IMG 3194 1 scaled
Optimist

Jeugdzeilen 1-mans

IMG 3897 scaled
Laser pico 2-mans

Jeugdzeilen 2-mans

IMG 5806 scaled
Laser pico 1-mans

Zwaardboot 1-mans

IMG 4304 1 scaled
Laerling

Jeugdkielboot

IMG 2228 scaled
Rs tera

Jeugdzeilen 1-mans (gevorderden)

Vago goed 2
Laser vago 2-mans

Zwaardboot 2-mans

IMG 0729 scaled
Valk

Kielboot

Laser Neptunus 1
Laser radiaal 1-mans

Voor gevorderden

jz 2
Vanaf €70,00 pp

Privéles jeugd

Blauwe aanhalingstekens

Geweldige zeilvakantie

Mijn dochter is verschillende jaren bij Neptunus geweest en heeft er telkens weer volop van genoten. Een week met volop zeilen, leuke activiteiten en ook een deel meer serieus met theori. Ze hebben goed onderhouden boten en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het is een groot feest voor een echte waterrat.
- Noorwegen

Top vakantie.

Alleen maar goede verhalen gehoord
- Elburg

Beste kamp dat ik ooit heb gehad

Beste kamp ooit
- Driehuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vette zomerweken en kom dr al jaren
- Zeist

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat hebben wij genoten van de privecursus zeilen (1 dag)... We hebben met onze twee kinderen (9 en 8 jaar) veel geleerd en hebben het erg gezellig gehad. Ines, de zeilinstructeur, was echt geweldig, goede uitleg en super gezellig met de kinderen! Bedankt voor een mooie herinnering!
- Druten
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Blauwe aanhalingstekens

Hulp nodig bij het kiezen?

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂