Veilig en kwaliteit zeilen

Leren zeilen Friesland - Veilig en kwaliteit

Bij Neptunus organiseren we al meer dan 50 jaar met heel veel plezier zeil- en surfcursussen. Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen en beseffen ons dat een kind een hele week van huis is. We doen er daarom alles aan om de verwachtingen van ouders én kinderen waar te maken. Om op een leuke manier goed te leren zeilen of windsurfen in Friesland, houden we ons aan deze standaarden:

chef

Alles inclusief

Lekker en goed eten en drinken is heel belangrijk tijdens het leren zeilen! We besteden hier dus veel aandacht aan. Alle maaltijden worden in eigen keuken met verse producten bereid. Bij de interne cursus is altijd alles inclusief: ontbijt, lunch en een gevarieerd diner staan dagelijks voor je klaar. Knakworstjes, een kopje soep, koekjes, een ijsje; elke dag is er een lekker tussendoortje! Daarnaast zorgen we voor genoeg te drinken en fruit. Zo heb je lekker veel energie voor het zeilen.

sleeping

Slapen

We hebben passende bedtijden voor de verschillende leeftijdsgroepen. De jongste kinderen worden naar bed gebracht door hun instructeur en er wordt even nagekletst over de dag. Ook zijn er altijd twee nachtwachten aanwezig, waarbij je terecht kan als er ’s nachts iets is. Voor de allerkleinsten hebben we nachtlampjes en indien nodig een zijsteun, zodat je niet uit bed valt.

diet

Diëten en allergiën

Heb je een dieet of allergie? Geen probleem! We zorgen altijd voor passende maaltijden. Of je nou vegetarisch eet of een ernstige gluten-allergie hebt. Laat het ons vooraf weten bij je inschrijving, dan kunnen we er rekening mee houden.

fire

Hygiëne en veiligheid

Alle kamers zijn voorzien van rookmelders en er zijn duidelijke nooduitgangen. We besteden veel aandacht aan het voorkomen van legionella en laten onze warmwaterinstallaties regelmatig controleren. De zeilschool wordt dagelijks schoongemaakt en één keer in de week komt Koning Neptunus controleren of de kamers netjes blijven...

Test boat
238363470 5985940298146370 4675403121172064612 n 1

Leren zeilen met instructeurs en dagelijkse leiding

Wij vinden het heel belangrijk dat het leren zeilen tijdens het verblijf in Friesland goed, leuk en veilig gaat. Daarom stellen we hoge eisen aan onze instructeurs. Zo hebben ze allemaal een uitgebreide instructeursopleiding gevolgd en zijn allemaal in het bezit van hun instructeursdiploma. Daarnaast volgen ze elk jaar aanvullende cursussen om hun niveau, zowel praktisch, theoretisch als didactisch, aan te scherpen.

Bij Neptunus hebben we naast instructeurs ook een uitgebreide ondersteunende walploeg. Zij zorgen voor het eten, het spel, de coole foto’s en filmpjes van de week en de drankjes in de bar. Tevens stellen we elke week een ‘algemene leiding’ aan. Dit zijn ervaren instructeurs die alles weten over het zeilkamp en waar jij met al je vragen terecht kunt.

Geweldige zeilvakantie

Mijn dochter is verschillende jaren bij Neptunus geweest en heeft er telkens weer volop van genoten. Een week met volop zeilen, leuke activiteiten en ook een deel meer serieus met theori. Ze hebben goed onderhouden boten en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het is een groot feest voor een echte waterrat.
- Noorwegen

Top vakantie.

Alleen maar goede verhalen gehoord
- Elburg

Beste kamp dat ik ooit heb gehad

Beste kamp ooit
- Driehuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vette zomerweken en kom dr al jaren
- Zeist

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat hebben wij genoten van de privecursus zeilen (1 dag)... We hebben met onze twee kinderen (9 en 8 jaar) veel geleerd en hebben het erg gezellig gehad. Ines, de zeilinstructeur, was echt geweldig, goede uitleg en super gezellig met de kinderen! Bedankt voor een mooie herinnering!
- Druten
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Boek nu een zeilkamp of zeilles bij zeilschool Neptunus

Zeilschool Friesland voor een onvergetelijke zeilervaring!

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂