Zeilles volwassenen

Zeillessen voor volwassenen

Zeilschool Neptunus organiseert al meer dan 50 jaar zeillessen voor volwassenen in het hart van het Friese Merengebied. Neptunus is een NWD-gecertificeerde zeilschool en staat voor kwaliteit van het organiseren van zeillessen. Heb je altijd al eens willen leren zeilen, of is het een tijdje geleden en is het nodig om de zeilkennis weer wat op te halen? Dan is een zeilles bij Zeilschool Neptunus iets voor jou.

Kijk hieronder naar de verschillende disciplines waar je in kunt zeilen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op. Wil eerst je meer weten over ons, over de tarieven of over wat algemene informatie? Kijk dan even verder op de site.

Aanbod zeillessen volwassenen

ZEILWEEKEND 2
Privéles vanaf € 80,00 p.p.

Kielboot Volwassenen

IMG 0748 scaled
Privéles vanaf € 80,00 p.p.

Windsurfen Volwassenen

IMG 4142 scaled
Privéles vanaf € 80,00 p.p.

Zwaardboot Volwassenen

Blauwe aanhalingstekens

Geweldige zeilvakantie

Mijn dochter is verschillende jaren bij Neptunus geweest en heeft er telkens weer volop van genoten. Een week met volop zeilen, leuke activiteiten en ook een deel meer serieus met theori. Ze hebben goed onderhouden boten en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het is een groot feest voor een echte waterrat.
- Noorwegen

Top vakantie.

Alleen maar goede verhalen gehoord
- Elburg

Beste kamp dat ik ooit heb gehad

Beste kamp ooit
- Driehuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vette zomerweken en kom dr al jaren
- Zeist

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat hebben wij genoten van de privecursus zeilen (1 dag)... We hebben met onze twee kinderen (9 en 8 jaar) veel geleerd en hebben het erg gezellig gehad. Ines, de zeilinstructeur, was echt geweldig, goede uitleg en super gezellig met de kinderen! Bedankt voor een mooie herinnering!
- Druten
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Blauwe aanhalingstekens

Zeilles volwassenen boeken?

Vraag informatie op en boek daarna jouw zeilles.

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂