Theorie

Nee hoor, ook als je nog nooit gezeild hebt kun je op zeilkamp. Er zijn veel kinderen die op Neptunus voor het eerst in een boot stappen. Wij begeleiden je stapsgewijs, zodat je je aan het einde van de week niet voor kunt stellen dat je geen idee had wat een overstag was!

De benodigde informatie kunnen de zeilers halen uit ‘Het Zeilboek’ van J.P. Hoefnagels. De surfers kunnen dit vinden in ‘Windsurfen 101’ van W.A.J. Eckhardt. Windsurfers gebruiken ook ‘Het Zeilboek’ voor kennis van het BPR. Beide boeken zijn te bestellen via de zeilschool. De hoofdstukken die belangrijk zijn voor de zeilers om zich voor te bereiden zijn 5, 6, 8 en 9.

Geweldige zeilvakantie

Mijn dochter is verschillende jaren bij Neptunus geweest en heeft er telkens weer volop van genoten. Een week met volop zeilen, leuke activiteiten en ook een deel meer serieus met theori. Ze hebben goed onderhouden boten en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het is een groot feest voor een echte waterrat.
- Noorwegen

Top vakantie.

Alleen maar goede verhalen gehoord
- Elburg

Beste kamp dat ik ooit heb gehad

Beste kamp ooit
- Driehuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vette zomerweken en kom dr al jaren
- Zeist

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat hebben wij genoten van de privecursus zeilen (1 dag)... We hebben met onze twee kinderen (9 en 8 jaar) veel geleerd en hebben het erg gezellig gehad. Ines, de zeilinstructeur, was echt geweldig, goede uitleg en super gezellig met de kinderen! Bedankt voor een mooie herinnering!
- Druten
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Boek nu een zeilles bij zeilschool Neptunus

Zeilschool Friesland voor een onvergetelijke zeilervaring!

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂