Reserveren

Je kunt reserveren door het inschrijfformulier op de website in te vullen. Je kunt dan ook meteen betalen. De bevestiging krijg je per mail teogestuurd. Heb je daarna nog vragen, dan kan je altijd even contact met ons opnemen.

Als je écht nog niet zeker weten of je kunt komen in een bepaalde week, kun je het beste even met ons bellen. We overleggen dan hoe we dit het beste kunnen regelen.

Dat is moeilijk te zeggen: sommige weken lopen heel snel vol, en er is soms een week waarvoor je je twee dagen van te voren nog op kunt geven. Om er zeker van te zijn dat je een plekje in de door jou gewenste boot hebt kun je altijd het beste zo snel mogelijk reserveren.

Je kunt ons even bellen, dan kunnen we je op de ‘reservelijst’ zetten, maar het komt niet vaak voor dat er een afmelding is. Hopelijk kun je ook een andere week.

Die worden alléén door Neptunus gebruikt, en niet voor andere doeleinden dan jou inschrijven voor de zeilles. Je krijgt wél automatisch onze nieuwsbrief per mail, maar als je dit niet meer wilt kun je je eenvoudig uitschrijven onder elke nieuwsbrief.

Geweldige zeilvakantie

Mijn dochter is verschillende jaren bij Neptunus geweest en heeft er telkens weer volop van genoten. Een week met volop zeilen, leuke activiteiten en ook een deel meer serieus met theori. Ze hebben goed onderhouden boten en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het is een groot feest voor een echte waterrat.
- Noorwegen

Top vakantie.

Alleen maar goede verhalen gehoord
- Elburg

Beste kamp dat ik ooit heb gehad

Beste kamp ooit
- Driehuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vette zomerweken en kom dr al jaren
- Zeist

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat hebben wij genoten van de privecursus zeilen (1 dag)... We hebben met onze twee kinderen (9 en 8 jaar) veel geleerd en hebben het erg gezellig gehad. Ines, de zeilinstructeur, was echt geweldig, goede uitleg en super gezellig met de kinderen! Bedankt voor een mooie herinnering!
- Druten
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Boek nu een zeilles bij zeilschool Neptunus

Zeilschool Friesland voor een onvergetelijke zeilervaring!

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂