Je kunt reserveren door het inschrijfformulier op de website in te vullen. Je kunt dan ook meteen betalen. De bevestiging krijg je per mail teogestuurd. Heb je daarna nog vragen, dan kan je altijd even contact met ons opnemen.
Als je écht nog niet zeker weten of je kunt komen in een bepaalde week, kun je het beste even met ons bellen. We overleggen dan hoe we dit het beste kunnen regelen.
Dat is moeilijk te zeggen: sommige weken lopen heel snel vol, en er is soms een week waarvoor je je twee dagen van te voren nog op kunt geven. Om er zeker van te zijn dat je een plekje in de door jou gewenste boot hebt kun je altijd het beste zo snel mogelijk reserveren.
Je kunt ons even bellen, dan kunnen we je op de 'reservelijst' zetten, maar het komt niet vaak voor dat er een afmelding is. Hopelijk kun je ook een andere week.
Die worden alléén door Neptunus gebruikt, en niet voor andere doeleinden dan jou inschrijven voor de zeilcursus. Je krijgt wél automatisch onze nieuwsbrief per mail, maar als je dit niet meer wilt kun je je eenvoudig uitschrijven onder elke nieuwsbrief.