We bieden je de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten, maar het hoeft natuurlijk niet. Het is je eigen keuze.
De Neptunus annuleringsverzekering is in het leven geroepen om alle persoonlijke situaties, omstandigheden of redenen tot annuleren te dekken die een reguliere (doorlopende) reis- of annuleringsverzekering niet dekt. Denk hierbij o.a. aan heimwee. Je kunt de annuleringsverzekering alleen direct bij je boeking afsluiten. De kosten voor de annuleringsverzekering zijn 5% van het totale cursusbedrag.
Als er nog voldoende plek is in de week je die wil komen, kunnen we dit voor je aanpassen. Je kunt ons het beste even bellen of mailen om dit te regelen.
Annuleren kan door ons te bellen of een mailtje te sturen. Als je geen Neptunus verzekering hebt afgesloten, zijn onze annuleringsvoorwaarden conform de algemene voorwaarden van de HISWA. Afhankelijk van het moment van annuleren, gelden de volgende kosten: tot 3 maanden voor aanvang: 15% van het totale cursusgeld tot 2 maanden voor aanvang: 50% van het totale cursusgeld tot 1 maand voor aanvang: 75% van het totale cursusgeld binnen 1 maand voor aanvang: 100% van het totale cursusgeld Als je je eigen zeilweek annuleert, en iemand anders voor jou in de plaats komt, dan zijn er géén kosten aan verbonden.