Annuleren

We bieden je de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten, maar het hoeft natuurlijk niet. Het is je eigen keuze.

De Neptunus annuleringsverzekering is in het leven geroepen om alle persoonlijke situaties, omstandigheden of redenen tot annuleren te dekken die een reguliere (doorlopende) reis- of annuleringsverzekering niet dekt. Denk hierbij o.a. aan heimwee. Je kunt de annuleringsverzekering alleen direct bij je boeking afsluiten. De kosten voor de annuleringsverzekering zijn 5% van het totale cursusbedrag.

Als er nog voldoende plek is in de week je die wil komen, kunnen we dit voor je aanpassen. Je kunt ons het beste even bellen of mailen om dit te regelen.

Annuleren kan door ons te bellen of een mailtje te sturen. Als je geen Neptunus verzekering hebt afgesloten, zijn onze annuleringsvoorwaarden conform onze algemene voorwaarden. Afhankelijk van het moment van annuleren, gelden de volgende kosten: tot 3 maanden voor aanvang: 15% van het totale cursusgeld tot 2 maanden voor aanvang: 50% van het totale cursusgeld tot 1 maand voor aanvang: 75% van het totale cursusgeld binnen 1 maand voor aanvang: 100% van het totale cursusgeld Als je je eigen zeilweek annuleert, en iemand anders voor jou in de plaats komt, dan zijn er géén kosten aan verbonden.

Geen annulering en restitutie van de reissom zal worden gedaan wanneer er sprake is van dringende redenen of overmacht. Onder overmachtssituaties worden verstaan: van buitenaf komende oorzaken waarop Neptunus geen invloed heeft zoals brand, overheidsmaatregelen, ziektes, epidemieën en/of pandemieën. Cursisten die onverhoopt tijdens de vakantie ziek worden kunnen contact opnemen met hun reisverzekering, annuleringsverzekering, ziektekostenverzekering etc.

Geweldige zeilvakantie

Mijn dochter is verschillende jaren bij Neptunus geweest en heeft er telkens weer volop van genoten. Een week met volop zeilen, leuke activiteiten en ook een deel meer serieus met theori. Ze hebben goed onderhouden boten en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het is een groot feest voor een echte waterrat.
- Noorwegen

Top vakantie.

Alleen maar goede verhalen gehoord
- Elburg

Beste kamp dat ik ooit heb gehad

Beste kamp ooit
- Driehuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vette zomerweken en kom dr al jaren
- Zeist

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat hebben wij genoten van de privecursus zeilen (1 dag)... We hebben met onze twee kinderen (9 en 8 jaar) veel geleerd en hebben het erg gezellig gehad. Ines, de zeilinstructeur, was echt geweldig, goede uitleg en super gezellig met de kinderen! Bedankt voor een mooie herinnering!
- Druten
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Boek nu een zeilles bij zeilschool Neptunus

Zeilschool Friesland voor een onvergetelijke zeilervaring!

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂