Maaltijden

We proberen met alle diëten en allergieën rekening te houden, en zorgen altijd voor passende maaltijden. We moeten je allergie wel van te voren weten! Van een ernstige glutenallergie tot lactose-intolerant; laat het ons vooraf weten bij je inschrijving, dan kunnen we er rekening mee houden. Als het nodig is hebben we nog even contact met jou of je ouders.

Als je dit bij je inschrijving hebt aangegeven, zorgen wij dat er tijdens je zeil- of surfweek vegetarische maaltijden voor je klaarstaan.

We zorgen dat er altijd meer dan voldoende eten is voor iedereen. Je zult dus nooit tekortkomen.

Het is niet nodig om zelf eten mee te nemen, wij zorgen gedurende de hele week voor alle maaltijden. Als je kiest voor de interne cursus dan is alles tijdens je verblijf inclusief. Ontbijt, lunch en gevarieerd diner staan dagelijks voor je klaar. Knakworstjes, een kopje soep, koekjes, een ijsje; elke dag is er een lekker tussendoortje. Daarnaast zorgen we voor genoeg te drinken en veel fruit. We hebben een klein winkeltje waar je tussen 18.30 en 19.00 eventueel wat snoepjes voor jezelf kunt kopen. Als je kiest voor de externe cursus kom je na het ontbijt aan, en volg je alleen het zeilprogramma van 9.00 – 17.00. Dan ontbijt je al thuis en neem je zelf een lunchpakket mee.

Geweldige zeilvakantie

Mijn dochter is verschillende jaren bij Neptunus geweest en heeft er telkens weer volop van genoten. Een week met volop zeilen, leuke activiteiten en ook een deel meer serieus met theori. Ze hebben goed onderhouden boten en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het is een groot feest voor een echte waterrat.
- Noorwegen

Top vakantie.

Alleen maar goede verhalen gehoord
- Elburg

Beste kamp dat ik ooit heb gehad

Beste kamp ooit
- Driehuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vette zomerweken en kom dr al jaren
- Zeist

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat hebben wij genoten van de privecursus zeilen (1 dag)... We hebben met onze twee kinderen (9 en 8 jaar) veel geleerd en hebben het erg gezellig gehad. Ines, de zeilinstructeur, was echt geweldig, goede uitleg en super gezellig met de kinderen! Bedankt voor een mooie herinnering!
- Druten
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Boek nu een zeilles bij zeilschool Neptunus

Zeilschool Friesland voor een onvergetelijke zeilervaring!

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂