Spannende aanloop, fantastische afloop!

Wat een zomer…! Was jij erbij? Dan weet je waar wij het over hebben. Wat een fantastische zomer was het. We hebben genoten van wind, water, zeilen en jouw enthousiasme. De aanloop naar het hoogseizoen was dit jaar anders dan andere jaren, maar ondanks dat hebben we volop genoten. En gelukkig kan je ook de komende tijd nog genieten van Neptunus. Nieuwsgierig?

Throwback

Heb jij al je favo foto of filmpje van dit seizoen uitgekozen? Door de enorme drukte lopen we iets achter met onze foto’s en video’s uploaden, maar gelukkig kan je ondertussen alle aftermovies zien. En via Facebook zijn alle foto’s al te bekijken. Wil je de foto’s liever via de website bekijken? Houd die dan goed in de gaten, ze komen er aan!

Het Terugkomweekend

Wij hebben alweer heimwee naar het zeilen en de drukte op de binnenplaats. Jij ook? Dan is Het Terugkomweekend zeker iets voor jou. Er zijn al flink wat aanmeldingen, dus zorg dat je snel jouw cursus boekt: de laatste puntjes van je CWO halen, je zeilvrienden weer zien of gewoon lekker nog even het water op. Wees er snel bij en geef je nu op!

Het Terugkomweekend: 18 tot en met 20 september

De Herfstweek*

Voor echte bikkels en stoere zeil- en surf fanatiekelingen is er ook nog de herfstweek. Vanaf zondagavond 20:00 ben je welkom, zodat we op maandag lekker vroeg het water op kunnen. We varen lekker veel, maar houden ook gezellig lange pauzes met warme chocomel en kampvuurtjes. Een week om nooit te vergeten!

De Herfstweek: 18 tot en met 23 oktober

*de herfstweek gaat door vanaf 20 deelnemers

We zijn dus nog lang niet uitgezeild! Zien we jou snel weer?
Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂