EIGENAAR

Bas van Wijck

Bas van Wijck is sinds 2010 de eigenaar van Zeil- en surfschool Neptunus. Na 5 jaar in het speciaal-bewegingsonderwijs gewerkt te hebben, heeft hij Zeil- en surfschool Neptunus overgenomen.

Marinke Bos

In 2015 is Marinke Bos erbij gekomen. Ze kent de zeilschool al van jongs af aan en zorgt o.a. voor de organisatie van de groepsaccommodaties, inkoop, privélessen en verhuur. Samen bouwen ze aan een bijzondere plek waar je op een leuke manier goed leert zeilen of surfen.

MEDEWERKERS

Sinds 2016 zijn Sjoerd Feith en Jorrit Witters aan het werk bij Neptunus. Na jarenlang instructeur geweest te zijn kun je ze nu treffen bij de receptie, ze organiseren de instructeursopleidingen en helpen met het onderhoud van de gebouwen en boten.

HUISMEESTERS

Onze vaste schoonmakers Ben, Igbal, Anna en Neeltje zijn onmisbaar op Neptunus: zij zorgen er met z'n vieren voor dat alles er te allen tijde spik-en-span uitziet, soms op de meest onmogelijke tijden!

CAFÉMEDEWERKERS

In Grand Café Neptunus werkt Ewoud, samen met 3 vaste medewerkers: Michiel, Pieter en Corry. In de zomerweekenden zorgen zij voor alle drankjes en maaltijden in Grand Café Neptunus.

INSTRUCTEURS & CREW

Dan zijn er nog minstens 100 zeil- en surfinstructeurs en nog eens zo veel crew op de wal. Zonder hen zouden we nooit zulke fantastische watersportkampen kunnen organiseren. Elk jaar komen er meer dan duizend kinderen uit Nederland, België en Duitsland en soms van véél verder naar Neptunus om van hen te leren zeilen!