EIGENAAR

Bas van Wijck

Bas van Wijck is sinds 2010 de eigenaar van Zeil- en surfschool Neptunus. Na 5 jaar in het speciaal-bewegingsonderwijs gewerkt te hebben, heeft hij Zeil- en surfschool Neptunus overgenomen.

Marinke Bos

In 2015 is Marinke Bos erbij gekomen. Ze kent de zeilschool al van jongs af aan en zorgt o.a. voor de organisatie van de groepsaccommodaties, inkoop, privélessen en verhuur. Samen bouwen ze aan een bijzondere plek waar je op een leuke manier goed leert zeilen of surfen.

MEDEWERKER

In 2018 is Elvike bij Neptunus komen werken. Na jarenlang instructeur geweest te zijn kun je haar nu treffen bij de receptie, ze vult je Social Media tijdlijn en organiseert de instructeursopleidingen.

MEDEWERKER

Jorrit Witters is de Opleider van Neptunus. Hij zorgt dat het niveau van Neptunus hoog blijft, en organiseert de instructeursopleidingen. Ook helpt hij ons met allerhande klussen aan gebouwen en boten.

HUISMEESTERS

Onze vaste schoonmakers Ben, Igbal, en Anna zijn onmisbaar op Neptunus: zij zorgen er met z'n drieën voor dat alles er te allen tijde spik-en-span uitziet, soms op de meest onmogelijke tijden!

INSTRUCTEURS & CREW

Dan zijn er nog minstens 100 zeil- en surfinstructeurs en nog eens zo veel crew op de wal. Zonder hen zouden we nooit zulke fantastische watersportkampen kunnen organiseren. Elk jaar komen er meer dan duizend kinderen uit Nederland, België en Duitsland en soms van véél verder naar Neptunus om van hen te leren zeilen!