Wanneer?

Zaterdag 18 mei organiseren we bij Neptunus een Open Dag. Vanaf 10:00 's ochtends tot 17:00 's avonds is er van alles te doen in Idskenhuizen. Zo hebben we onder andere een paar super toffe zeilclinics. Kijk snel verder om het hele programma te bekijken.

Wat?

Van zeilclinics tot opti-disco: tijdens de Open Dag geven we je een volledige Neptunus-experience. Schrijf je in voor de zeillessen of wandel binnen en sluit aan bij een leuke workshop op de kant. Voor ieder wat wils!

Wie?

Iedereen!
De Open Dag is voor iedereen die nieuwsgierig is naar watersport en Neptunus. Je kunt in al onze gebouwen een kijkje nemen en we laten met onze hele crew aan je zien wat er allemaal te doen is bij Neptunus.

Surfen

Ben jij benieuwd of een surfboard echt zo wiebelt? Schrijf je in voor onze surfclinic en ontdek het zelf!

Zeilen

Wil jij altijd al weten hoe je een zeilboot bestuurt? Stap in een van onze vele zeilboten en vind het uit!

De wal

Behalve zeilen doen we bij Neptunus nog veel meer leuke dingen. Ontdek wat wij allemaal op de wal doen!

Volwassenen

Ook voor volwassenen is er veel te beleven. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een zeilclinic in de Valk!

ONTDEK NEPTUNUS

Speciaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar Neptunus, openen wij onze deuren. Onze instructeurs nemen je mee op een week zomerkamp in één dag. Je kan genieten van activiteiten op de kant, spelletjes en natuurlijk het zeilen en surfen zelf. En omdat we jarig zijn, kan een cadeautje natuurlijk ook niet ontbreken...

GA MEE HET WATER OP

Bij Neptunus hebben we allemaal één ding gemeen: we houden allemaal van zeilen en surfen. Ben je nieuwsgierig of watersport ook iets voor jou is? Tijdens de Open Dag laten onze instructeurs je heel graag beleven hoe cool zeilen of surfen is: schrijf je in voor onze zeilclinics!

HET WATERPROGRAMMA

Bekijk hier het programma dat op het water zal plaatsvinden tijdens onze Open Dag.