Starboard & Severne

Windsurfen

Hangloose! Of je nu voor het eerst op een plank staat of al een gevorderde surfer bent; om goed te leren surfen moet je bij Neptunus zijn! Op ons ‘privémeertje’ kun je perfect de beach start oefenen, leer je gijpen, overstag gaan en planeren. Er komt hier verder bijna geen verkeer en het is lekker ondiep zodat je makkelijk op je plank klimt, én kan staan als je eraf valt. Voor wat meer actie en hardere wind varen we door naar het grotere Koevordermeer.

Van je eigen instructeur leer je de fijne kneepjes van de surfsport. Op de plank en met het zeil van je keuze! Onze surfschool beschikt over het nieuwste surfmateriaal waaronder Starboard Rio’s voor beginners en snelle kleinere plankjes voor de gevorderden. Qua zeilen hebben we voor ieder wat wils, van 3.1 – 6.5.

Vermoeid van de intensieve week surfen krijg je op zaterdag je vorderingenstaat of CWO-diploma. Hierop staat alles wat je deze week geleerd hebt. Je kunt je nu bijna niet meer voorstellen dat je zondag nog zo wiebelig op de plank stond!