Vanaf €70,00 pp

Privéles Jeugd

Kennismaken met de watersport, je laatste CWO-puntjes halen of gaan voor een echte training? Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een privéles!

Samen met je instructeur ga je het water op, en er wordt les gegeven naar jouw specifieke wensen. We houden rekening met elk niveau. Heb je al wat zeilervaring? Onze ervaren instructeur ziet dit direct, en zal je precies de les geven die bij jou past. Het maakt dus ook niks uit als je nog nooit gezeild hebt!

De dag begint om 09.30 uur met de voorbereiding. Een wetsuit aan, of een mooie tocht uitstippelen. Na een heerlijke ochtend is het  tijd voor een lunchpauze op de zeilschool of in een dorpje. In de middag vervolg je je zeildag op het water en de dag eindigt om 17.00 uur.

Een privéles kan voor één dag, maar ook meerdere dagen achter elkaar, of bijvoorbeeld vier zondagen. We helpen je graag met suggesties als jij en je familie in de buurt willen overnachten!

Het mooie van een privéles is dat het in elke boot kan. Bij Optimist, Zwaardboot en Surf is een wetsuit daarbij altijd inclusief.

RESERVEER NU EEN PRIVÉLES BIJ NEPTUNUS

Leer de kneepjes van het vak in het hart van het Friese Merengebied.