Het Neptunus Pinksterweekend

Ben jij het thuiszitten en bankhangen helemaal zat? Kom dan zeilen en surfen bij Neptunus tijdens het pinksterweekend. Drie dagen genieten van water en heel veel nieuwe dingen leren. Lees snel verder hoe wij samen met jou voor een veilig zeilweekend zorgen.


Meer weten? Bekijk hier de folder die we voor jou hebben gemaakt!


Wie: Ben jij tussen de 7 en 18 jaar en een waterrat? Dan zien we jou graag tijdens het pinksterweekend om te komen zeilen of windsurfen.

Wat:Om veilig te kunnen zeilen en surfen, organiseren wij voor de leeftijd 7 tot en met 18 een extern Neptunus weekend. Je komt drie dagen bij ons varen en krijgt les van een Neptunus-instructeur. Extern betekent dat je dit keer helaas niet kan blijven slapen.

Wanneer: Doe je mee met het pinksterweekend? Dan zien we jou zaterdag 30 mei, zondag 31 mei en maandag 1 juni. De vaardagen duren van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Waar: Veel dingen zullen anders gaan dan normaal, maar gelukkig blijft een ding onveranderd. We ontvangen je gewoon in het vertrouwde Idskenhuizen.

Hoe: Om veilige lessen te kunnen geven, hebben we veel maatregelen getroffen. Deze zijn gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM en HISWA/RECRON. Benieuwd wat deze maatregelen inhouden? In deze folder en op onze site vind je meer informatie.

Voorwaarden: Om deel te kunnen nemen aan het pinksterweekend, moet ook jij voldoen aan een aantal voorwaarden. Wij vragen je bijvoorbeeld om niet te komen als je klachten hebt die op besmetting kunnen wijzen. In alle andere gevallen ontvangen wij je met open armen. Op 1.5 meter, dat dan weer wel…

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂