Coronaproof naar Neptunus

De afgelopen tijden zijn voor iedereen bijzonder en waarschijnlijk zelfs een beetje gek. Zo ook voor Neptunus: normaal zou er nu al volop worden genoten van het water en het mooie weer en zouden we bijvoorbeeld schoolkampen organiseren. Dit jaar is dat anders… Maar, er zijn gelukkig nog heel veel mogelijkheden om coronaproof bij Neptunus te komen zeilen of surfen!

Nu je óf dat gamen tegen de verveling helemaal zat bent óf stapelgek word van je ouders en het binnen zitten: wij snappen dat een moment van ontspanning meer dan welkom is. Met je gezin naar Neptunus komen is dan een goede optie om even helemaal uit te waaien.

Omdat ook wij het risico op verspreiding willen minimaliseren, hebben wij een aantal dingen aangepast, op basis van de richtlijnen van het RIVM en HISWA-RECRON .

Behalve verhuur is het ook mogelijk om privélessen bij ons te volgen. Deze zien er natuurlijk ook net wat anders uit, maar het is net zo leuk als je gewend bent van Neptunus! Reserveer bijvoorbeeld een dag privéles samen met je broer/zus/gezin in een Laser Pico of op een surfplank. Je krijgt dan een eigen instructeur mee, die les op afstand geeft. Helemaal corona-proof.

Dus heb je genoeg thuis gezeten, en zin om te SUP’pen, een boot te huren, of met een instructeur het water op te gaan? Neem gerust contact met ons op.

En bovenal hopen we bij Neptunus dat jullie allemaal gezond zijn en net zo veel zin hebben in de zomer als wij!

Open chat
Heb je een vraag?
Hey hallo! Hoe kunnen we je helpen? 🙂