Jazeker! We volgen een duidelijk en afgebakend protocol, waarmee we voor iedereen een veilig zomerkamp organiseren. We creëren een soort 'bubbel' bij Neptunus. Alle cursisten en instructeurs komen op zondag aan in deze bubbel, en verlaten deze pas op zaterdagochtend. In de tussentijd komen er zo weinig mogelijk mensen op het terrein. Samen met onze brancheorganisatie HISWA-RECRON hebben we dit uitgebreide protocol opgezet om op een veilige manier te kunnen draaien. Er is al heel veel geboekt (sommige weken zijn zelfs al volgeboekt), en we zullen er dan ook alles aan doen om er, met alle aanpassing die er gedaan moeten worden, een Neptunus-zomer van te maken!
Omdat veel mensen ook dit jaar niet naar het buitenland gaan merken we dat er een flinke vraag is naar zeilkampen. Er is de afgelopen weken dan ook erg veel geboekt. Er zijn daarom al een aantal weken en cursussen volgeboekt. Geef je dus snel op om zeker te zijn dat er nog een plekje voor je is!
We volgen een heel duidelijk en afgebakend protocol, waarmee we voor iedereen een veilig zomerkamp organiseren. We creëren een soort 'bubbel' bij Neptunus. Alle cursisten en instructeurs komen op zondag aan in deze bubbel, en verlaten deze pas op zaterdagochtend. In de tussentijd komen er zo weinig mogelijk mensen op het terrein. Samen met onze brancheorganisatie HISWA-RECRON hebben we dit uitgebreide protocol opgezet om op een veilige manier te kunnen draaien Daarnaast zorgen we ervoor dat we de richtlijnen volgen m.b.t. het schoon en hygiënisch houden van de accommodatie. Mocht je vlak voor je naar Neptunus wil komen toch corona-gerelateerde klachten hebben, dan vragen we je om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.
De Neptunus annuleringsverzekering is in het leven geroepen om alle persoonlijke situaties, omstandigheden of redenen tot annuleren te dekken die een reguliere (doorlopende) reis- of annuleringsverzekering niet dekt. Denk hierbij aan heimwee. Een maatschappelijk probleem, zoals corona, valt daarmee niet binnen de dekking van de Neptunus verzekering.
Als je zelf ziek bent en daarom niet kunnen komen, dan kan er mogelijk een beroep worden gedaan op een door jezelf afgesloten (doorlopende) reis- en annuleringsverzekering. Neem hiervoor altijd even contact op met je eigen verzekeringsmaatschappij.