We merken dat er een flinke vraag is naar zeilkampen, ook dit jaar. Er is de afgelopen weken dan ook erg veel geboekt en er zijn daarom al een aantal weken en cursussen volgeboekt. Geef je dus snel op om zeker te zijn dat er nog een plekje voor je is!
We volgen een heel duidelijk en afgebakend protocol, waarmee we voor iedereen een veilig zomerkamp organiseren. Zodra alle cursisten en instructeurs aanwezig zijn zorgen we dat er in de tussentijd zo weinig mogelijk mensen op het terrein van Neptunus komen. Samen met onze brancheorganisatie HISWA-RECRON hebben we een uitgebreid protocol opgezet om op een veilige manier te kunnen draaien. Daarnaast zorgen we ervoor dat we de richtlijnen volgen m.b.t. het schoon en hygiënisch houden van de accommodatie.
De Neptunus annuleringsverzekering is in het leven geroepen om alle persoonlijke situaties, omstandigheden of redenen tot annuleren te dekken die een reguliere (doorlopende) reis- of annuleringsverzekering niet dekt. Denk hierbij aan heimwee. Een maatschappelijk probleem, zoals corona, valt daarmee niet binnen de dekking van de Neptunus verzekering.
Als je zelf ziek bent en daarom niet kunnen komen, dan kan er mogelijk een beroep worden gedaan op een door jezelf afgesloten (doorlopende) reis- en annuleringsverzekering. Neem hiervoor altijd even contact op met je eigen verzekeringsmaatschappij.