Jazeker! We volgen een heel duidelijk en afgebakend protocol, waarmee we voor iedereen een veilig zomerkamp organiseren. We creëren een soort 'bubbel' bij Neptunus. Alle cursisten en instructeurs komen op zondag aan in deze bubbel, en verlaten deze pas op zaterdagochtend. In de tussentijd komen er zo weinig mogelijk mensen op het terrein. Samen met onze brancheorganisatie HISWA-RECRON hebben we dit uitgebreide protocol opgezet om op een veilige manier te kunnen draaien. Er is al heel veel geboekt (sommige weken zijn zelfs al volgeboekt), en we zullen er dan ook alles aan doen om er, met alle aanpassing die er gedaan moeten worden, een Neptunus-zomer van te maken!
Omdat veel mensen hun buitenlandvakantie hebben geannuleerd merken we dat er een flinke vraag is naar zeilkampen. Er is de afgelopen weken dan ook erg veel geboekt. Hoewel we deze zomer volledig kunnen draaien, zijn er toch al een aantal weken en cursussen vol. Geef je dus snel op om zeker te zijn dat er nog een plekje voor je is!
We volgen een heel duidelijk en afgebakend protocol, waarmee we voor iedereen een veilig zomerkamp organiseren. We creëren een soort 'bubbel' bij Neptunus. Alle cursisten en instructeurs komen op zondag aan in deze bubbel, en verlaten deze pas op zaterdagochtend. In de tussentijd komen er zo weinig mogelijk mensen op het terrein. Samen met onze brancheorganisatie HISWA-RECRON hebben we dit uitgebreide protocol opgezet om op een veilige manier te kunnen draaien Daarnaast zorgen we ervoor dat we de richtlijnen volgen m.b.t. het schoon en hygiënisch houden van de accommodatie. We zullen iedereen voorafgaand aan het kamp een vragenlijst toesturen, om zo een zo veilig mogelijk kamp te organiseren. Mocht je vlak voor je naar Neptunus wil komen toch verkouden zijn, hoesten of lichte griepklachten hebben, dan vragen we je om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Je kunt ons protocol op de homepagina vinden. Als je deze zomer naar Neptunus komt willen je vragen deze te lezen voor je in de auto stapt.
Je kunt ons protocol vinden op de homepagina, of via www.zeilschoolneptunus.nl/protocol-zomerweken-corona/. Als je deze zomer naar Neptunus komt willen je vragen deze te lezen voor je in de auto stapt. Hierin vermelden we de belangrijkste maatregelen en wijzen we je op dingen die anders gaan dan je misschien gewend bent.
De Neptunus annuleringsverzekering is in het leven geroepen om alle persoonlijke situaties, omstandigheden of redenen tot annuleren te dekken die een reguliere (doorlopende) reis- of annuleringsverzekering niet dekt. Denk hierbij aan heimwee. Een maatschappelijk probleem, zoals corona, valt daarmee niet binnen de dekking van de Neptunus verzekering.
Als je zelf ziek bent en daarom niet kunnen komen, dan kan er mogelijk een beroep worden gedaan op een door jezelf afgesloten (doorlopende) reis- en annuleringsverzekering. Neem hiervoor altijd even contact op met je eigen verzekeringsmaatschappij.