Zeilschool Neptunus

Grand Café Neptunus

Neptunus weet u ook culinair te verwennen want of het nu gaat om een heerlijke lunch, een diner of iets lekkers voor bij de koffie; Bij ons kunt u van juni tot oktober terecht voor heerlijke hapjes en maaltijden.

Met geen ingewikkelde kaart, maar met simpele gerechten, gemaakt van verse ingrediënten kunt u bij ons terecht. Een witbiertje in de zon? Binnen een glas wijn bij wat frisser zomerweer, wij zijn er klaar voor!

Heeft u een feestje te vieren, dan staan wij ook voor u klaar en helpen u graag bij de invulling van een geslaagd huwelijksfeest of verjaardag. Samen met u nemen we de avond van tevoren goed door, op deze manier hebben we al menige feestjes tot een succes gemaakt!

Nieuwsgierig? Kom eens langs en plof eens neer aan onze leestafel of op een van de tafeltjes op ons terras en beleef Friesland op z’n best. We verwelkomen u graag in Idskenhuizen!

NIEUW(S):

  • Vanaf dit jaar organiseren we elke zaterdag een tapas-avond. Met verschillende kleine hapjes, gebasseerd op de Spaanse cultuur, kunt u in combinatie met een goed glas wijn een unieke avond tegemoed zien.
  • Bezoek ons ook eens op Facebook! Like ons en wordt op de hoogte gehouden van onze laatste plannen!
  • Wij zijn erg enthousiast over het nieuwe fietspad aangelegd tussen Spannenburg en Idskenhuizen. We hopen dan ook in de toekomst meer open te kunnen. Houdt daarom voor mogelijke wisselende openingstijden onze site en Facebook in de gaten!
  • Wij zoeken nieuwe medewerkers! Ben jij tussen de 18 en 25 jaar en vind je het leuk om in de zomer in een team van enthousiaste en flexibele leeftijdsgenoten mee te draaien? Neem dan nu contact met ons op!
webshop 
laatste nieuws
WebwinkelNieuw op de site van Neptunus is de webwinkel!...