Zeilschool Neptunus

Bootverhuur bij Neptunus

Valkhuur

Zeilschool Neptunus heeft de perfecte ligging om de Friese Meren te verkennen. Hiervoor verhuren wij Polyvalken (max. 5 personen per boot) voor de zeilers en sloepen (2 tot 12 personen) voor diegenen die rustig willen genieten van het prachtige Friese merengebied.

Voor de zeilboot is een buitenboordmotor bij de huur inbegrepen. Ook kunt u een dektent huren voor als u een trektocht wilt maken. Er dient minimaal 1 ervaren zeiler aan boord te zijn en de borgsom bedraagt € 150,- per zeilboot. Dit bedrag is tevens uw "eigen risico" bij eventuele schade e.d. per gebeurtenis.

Als u na een (lange) rit in Idskenhuizen aankomt kunt u even wat lekkers nuttigen in ons Grand Café Neptunus. Ook na afloop van uw vaartocht kunt u daar gezellig een glaasje drinken of een hapje eten voordat u weer naar huis rijdt.

Laser Pico - Optimisten - Surfsets

Vindt u het leuk om een dag te planeren in een Laser Pico of op een surfplank? Of wilt u uw kinderen leren zeilen in een Optimist? Dat kan! Wij helpen u graag met de keuze voor het juiste materiaal en er ligt bij ons een wetsuit klaar die bij de huurprijs inbegrepen zit. Na een korte wandeling komt u bij ons privéstrand, waarvandaan u prima kunt starten met het zeilen of windsurfen.

Het is verstandig om bij deze disciplines een verzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u hier.

Sloephuur

Vanaf nu kunt u bij Neptunus ook een sloep huren. Deze Langweerdersloep is gemakkelijk te varen, er zijn geen diploma's voor nodig en een ander groot voordeel is dat de sloep onder bijna alle bruggen door kan.

  • De 6.5 meter sloep is uitgerust met een koelbox, anker, waterkaart en luxe kussens.

Voor de sloep is een borgsom vastgesteld van € 250,00.

 
 
webshop 
laatste nieuws
WebwinkelNieuw op de site van Neptunus is de webwinkel!...