Zeilschool Neptunus

Neptunus Idskenhuizen

Neptunus heeft de ideale locatie voor het huren van een groepsaccommodatie. Op maar een uur van Amsterdam en 5 kwartier van Utrecht komt u terecht in het rustieke dorpje Idskenhuizen.

Neptunus beschikt over 3 accommodaties die uitermate geschikt zijn voor het houden van bruiloften, familiefeesten, schoolkampen, bedrijfsuitjes, vriendenweekenden, muziekverenigingen, etc.

De verschillende mogelijkheden:

  • De Kerk: Deze hoofdaccommodatie biedt de mogelijkheid aan 68 personen om te overnachten. Daarnaast zijn de bovenzaal en de keuken van De Kerk groot genoeg om 125 personen te herbergen.
  • Het Huis in combinatie met het Houten Gebouw: Deze gebouwen geven in totaal 40 personen de gelegenheid om in Idskenhuizen te overnachten. Een ideaal authentiek gebouw voor middelkleine groepen.
  • Het Dorpshuis is onze jongste accommodatie die 22 personen de gelegenheid geven om een gezellig verblijf in Friesland te hebben en daarbij te overnachten. 

    Het is ook mogelijk om meerdere accommodaties te huren. Alle gebouwen liggen dicht bij elkaar.

Tevens is er een Grand Café aanwezig waar u als u aankomt een kopje koffie kunt drinken, uw lunch kunt gebruiken of gezellig ’s avonds na het zeilen een drankje kunt nuttigen.

In de omgeving is van alles te beleven en wij helpen u graag bij het samenstellen van uw programma.

Voor de zeilers beschikken wij over 12 zeer mooie, praktisch nieuwe Valken. Daarin is plaats voor 5 personen. Ook kunnen wij zorgen voor ervaren zeilers die u veilig kunnen rondvaren. Daarnaast liggen voor u in de haven een grote metalen sloep en een kleiner Langweerdersloep klaar die respectievelijk 20 en 8 personen kunnen dragen.

Vanuit de haven kunt u praktisch heel Friesland door zeilen en zo kunt u leuke tochten kunt varen door kleine slootjes, onder bruggen door en langs gezellige plaatsjes.

Voor meer informatie over onze accommodaties kunt u hier onze folder voor accommodaties aanvragen en voor een duidelijke sfeerimpressie vindt u hier een virtuele rondleiding door onze accommodaties.

Wij verwelkomen u graag in Idskenhuizen!

webshop 
laatste nieuws
WebwinkelNieuw op de site van Neptunus is de webwinkel!...